Overnachten

Een huis op het water!

Het Drijvend Vakantiehuis en de Havenlodges zijn te huur voor (lange) weekenden, midweken en vakanties. Reserveer op tijd!

Unieke ervaring

Het Drijvend Vakantiehuis is een heerlijk huis, als hij stil ligt aan een mooie groenstrook in onze haven! Ontbijten en lunchen op eigen terras, met mooi uitzicht over de haven. Superleuk! Wakker worden met uitzicht op het spiegelende water, de zon onder zien gaan achter de dijken van het Gooimeer. Beeldig! 

De Havenlodges hebben net als het Drijvende Vakantiehuis een plaats in de haven. Vanaf het dakterras kun je heerlijk genieten van de omgeving. 

Comfortabel!

Het Drijvend Vakantiehuis is een modern en gezellig ingericht vakantiehuis. Het heeft 3 slaapkamers met lekkere bedden, een goed geoutilleerde keuken en een prima badkamer. Waar je op een schip nog wel eens moet bukken en klimmen, hier is alles uiterst comfortabel! 

De Havenlodges zijn geschikt voor 5 personen en ook van alle gemakken voorzien. 

 Foto's

Reserveren

Het Drijvend Vakantiehuis en de Havenlodges zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Wilt u meer informatie of een keer een kijkje nemen: neem dan contact op met de medewerkers van Bootverhuur Naarderbos via slapeninonzehaven.nl .We leiden u graag rond door uw aanstaande vakantieparadijs...

Delen

Jachthaven Naarden > Bijzonder overnachten > Drijvend Vakantiehuis