Jachthaven

Veilig de winter door!

Jachthaven Naarden biedt u de keus uit alle mogelijke vormen van winterstalling: op de wal, in het water, in de loods of in het boothuis. Welke optie u ook kiest, u kiest altijd voor veiligheid, beschutting en 24/7 toezicht.

De opties voor winterstalling op een rijtje:
 

  • Boothuis: de ideale winterslaapplaats voor bijzondere, exclusieve jachten of boten die u liever echt beschut onderdak geeft.
  • Walplaatsen: op ons geasfalteerde Jollenveld is ruimte voor trailers, open zeilboten, speedboten en trailerbare kajuitjachten.
  • Havenplaatsen: in onze haven kunt u uw schip met een gerust hart even alleen laten: hij ligt daar beschut en veilig en we houden – zoals dat heet – een waakzaam oogje voor u in het zeil.

De tarieven voor winterstalling vindt u hier. Als u wilt reserveren kan dat hier.

Graag tot volgend voorjaar!

Gaat u maar lekker voor de open haard zitten of op vakantie... uw schip is bij ons in goede handen:

  • De entree is met een slagboom beveiligd: onbevoegden kunnen niet zomaar het terrein op.
  • De haven ligt lekker beschut in het bos: weinig last van storm en deining.
  • Er is 24/7 toezicht, 365 dagen per jaar. Overdag zijn er veel mensen aan het werk en te gast, ’s nachts wordt er ‘gewaakt’ door de beheerder die op het terrein woont en een particulier beveiligingsbedrijf.
  • Met een trailer is Jachthaven Naarden makkelijk te bereiken vanaf de A1 en de ruime toegangsweg naar het Havenpark.

De ideale klusperiode!

Is uw schip toe aan reparatie of onderhoud? Dat kan natuurlijk prima in de winter gebeuren. Alle professionals, voorzieningen en materialen die u daarvoor nodig heeft, zijn in Jachthaven Naarden voorhanden. Hebt u vragen of speciale wensen: in het Havenkantoor kijken we graag wat we voor u kunnen doen.

Delen

Jachthaven Naarden > Jachthaven > Winterstalling