Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Watersport Doe Dag 2017
  zaterdag 22 juli 2017, 12.00 uur tot 17.00 uur

  Watersport Doe Dag 2017

  Al sinds een paar jaar het sportieve beginpunt van de zomervakantie. Ook zin in een gezellige, actieve dag met diverse watersportactiviteiten? Dan is dit je kans! Dit jaar pakken we groter uit dan ooit, dus alle reden om je alvast aan te melden via info@jachthavennaarden.nl. Kosten bedragen €12,50 per persoon, deelname voor kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar en in het bezit van een zwemdiploma.

  Delen
 • Vaar mee naar Muiderslot of Pampus
  woensdag 26 juli 2017 - zaterdag 19 augustus 2017

  Vaar mee naar Muiderslot of Pampus

  Veerdienst Amsterdam vaart van donderdag 26 tot en met zaterdag 19 augustus om 13.15 uur vanaf Marina Muiderzand naar Pampus of het Muiderslot! Rond 18.00 uur kom je weer terug op Marina Muiderzand. Vaar je mee? Boeken kan via de site van Veerdienst Amsterdam!

  Delen
 • Watersport doe dag Marina Muiderzand
  zaterdag 26 augustus 2017

  Watersport doe dag Marina Muiderzand

  Op de Watersport Doe Dag op Marina Muiderzand is heel veel te doen voor jong en oud! Opgeven of meer informatie opvragen kan per mail.  

  Delen
 • Open monumentendag
  zaterdag 9 september 2017

  Open monumentendag

  Op 9 en 10 september is het weer tijd voor de open monumentendagen! In Naarden kunt u verschillende monumenten bekijken en zijn er verschillende ronde en platbodemjachten. De nadruk wordt dit jaar gelegd op lokale boerenbedrijven. Er is onder andere een koopzondag en braderie. Wilt u meer informatie? Klik dan hier!

  Delen
 • Vaar mee naar Muiderslot of Pampus
  woensdag 25 oktober 2017 - zaterdag 28 oktober 2017

  Vaar mee naar Muiderslot of Pampus

  Op woensdag 25 oktober en en zaterdag 28 oktober vaart de Veerdienst Amsterdam om 13.15 uur weer vanaf Marina Muiderzand naar Pampus en Muiderslot. Je bent om 18.00 uur weer op Marina Muiderzand. Vaar je mee? Kaarten bestellen kan via de website van Veerdienst Amsterdam! 

  Delen

Jachthaven Naarden > Agenda