Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Vaar mee naar Muiderslot of Pampus
  woensdag 26 april 2017 - zaterdag 29 april 2017

  Vaar mee naar Muiderslot of Pampus

  Veerdienst Amsterdam vaart op 26 en 29 april om 13.15 uur vanaf Marina Muiderzand naar Pampus of het Muiderslot! Rond 18.00 uur kom je weer terug op Marina Muiderzand. Vaar je mee? Boeken kan via de site van Veerdienst Amsterdam!

  Delen
 • Jazz Marina
  zaterdag 20 mei 2017, 14:00 uur

  Jazz Marina

  Voor 1 dag toveren we Jachthaven Naarden om tot Jazz Marina. De naam zegt het al; onder het genot van heerlijke Jazzy muziek kunt u genieten van lekkere maaltijd bij de diverse foodtrucks. Daarbij is het goed vertoeven met een drankje op en rond de loungebanken van het strand. De markt mag hier natuurlijk  niet ontbreken en ook uw kinderen zullen zich prima kunnen vermaken. Wij nodigen u graag uit met ons mee te genieten op dit gratis festival.   

  Delen
 • Vis a Vis speelt Mare
  donderdag 1 juni 2017

  Vis a Vis speelt Mare

  Vanaf 1 Juni 2017 tot 30 juli  en van 30 augustus tot 1 oktober speelt Theatergezelschap Vis a Vis haar nieuwe voorstelling Mare. Volg het nieuws op de website van Vis a Vis!

  Delen
 • Tekeer op het Gooimeer
  zaterdag 3 juni 2017

  Tekeer op het Gooimeer

  Jachthaven Naarden is op 3 juni de start en finish locatie van de sloep roeien race “tekeer op het Gooimeer!“ Diverse sloep roeiverenigingen vanuit het hele land sluiten aan voor deze wedstrijd. Daarbij horen natuurlijk de elementen van eten, drinken en muziek.    

  Delen
 • Ligplaatshoudersborrel Marina Muiderzand
  zaterdag 15 juli 2017

  Ligplaatshoudersborrel Marina Muiderzand

  Op 15 juli organiseert Marina Muiderzand een ligplaatshoudersborrel. Hier heeft u de keuze om kennis te maken met het kleinschalige gezellige festival Gestrand. Een mix van muziek, cultuur en beeldende kunst. Houd u niet zo van een strandfestival, dan is daar HarborHouse Aperitivo. Lekker genieten van een borrel en hapjes.

  Delen
 • Watersport Doe Dag 2017
  zaterdag 22 juli 2017, 12.00 uur tot 17.00 uur

  Watersport Doe Dag 2017

  Al sinds een paar jaar het sportieve beginpunt van de zomervakantie. Ook zin in een gezellige, actieve dag met diverse watersportactiviteiten? Dan is dit je kans! Dit jaar pakken we groter uit dan ooit, dus alle reden om je alvast aan te melden via info@jachthavennaarden.nl. Kosten bedragen €12,50 per persoon, deelname voor kinderen vanaf 6 t/m 16 jaar en in het bezit van een zwemdiploma.

  Delen
 • Vaar mee naar Muiderslot of Pampus
  woensdag 26 juli 2017 - zaterdag 19 augustus 2017

  Vaar mee naar Muiderslot of Pampus

  Veerdienst Amsterdam vaart van donderdag 26 tot en met zaterdag 19 augustus om 13.15 uur vanaf Marina Muiderzand naar Pampus of het Muiderslot! Rond 18.00 uur kom je weer terug op Marina Muiderzand. Vaar je mee? Boeken kan via de site van Veerdienst Amsterdam!

  Delen
 • Watersport doe dag Marina Muiderzand
  zaterdag 26 augustus 2017

  Watersport doe dag Marina Muiderzand

  Op de Watersport Doe Dag op Marina Muiderzand is heel veel te doen voor jong en oud! Opgeven of meer informatie opvragen kan per mail.  

  Delen
 • Vaar mee naar Muiderslot of Pampus
  woensdag 25 oktober 2017 - zaterdag 28 oktober 2017

  Vaar mee naar Muiderslot of Pampus

  Op woensdag 25 oktober en en zaterdag 28 oktober vaart de Veerdienst Amsterdam om 13.15 uur weer vanaf Marina Muiderzand naar Pampus en Muiderslot. Je bent om 18.00 uur weer op Marina Muiderzand. Vaar je mee? Kaarten bestellen kan via de website van Veerdienst Amsterdam! 

  Delen

Jachthaven Naarden > Agenda