Social Image Fallback

 • Tweede Agenda slider afbeelding

Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Vestingmuseum, expositie VOC-forten op Sri Lanka
  zaterdag 1 december 2018 - woensdag 1 mei 2019

  Vestingmuseum, expositie VOC-forten op Sri Lanka

  Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden vertelt de geschiedenis van de vestingbouw in Nederland. Het museum besteedt vanaf dit voorjaar ook aandacht aan de forten in de voormalige overzeese gebieden. De tentoonstelling over Sri Lanka is de eerste in deze serie. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen met een entreebewijs van het Vestingmuseum. Meer informatie over het museum vindt u hier. 

  Delen
 • Jazz Marina
  zaterdag 15 juni 2019, 14:00 uur

  Jazz Marina

  Voor 1 dag toveren we Jachthaven Naarden om tot Jazz Marina. De naam zegt het al; onder het genot van heerlijke Jazzy muziek kunt u genieten van lekkere maaltijd bij de diverse foodtrucks. Daarbij is het goed vertoeven met een drankje op en rond de loungebanken van het strand. Ook uw kinderen zullen zich prima kunnen vermaken bij onze speeltuin en met diverse activiteiten. Wij nodigen u graag uit met ons mee te genieten op dit gratis festival.   

  Delen
 • Watersport Doe Dag
  zaterdag 13 juli 2019, 12.00 uur tot 17.00 uur

  Watersport Doe Dag

  Al sinds een paar jaar het sportieve beginpunt van de zomervakantie. Ook zin in een gezellige, actieve dag met diverse watersportactiviteiten? Dan is dit je kans! Aanmelden kan via info@jachthavennaarden.nl. Kosten bedragen €12,50 per persoon, deelname voor kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar en in het bezit van een zwemdiploma.

  Delen