Social Image Fallback

 • Tweede Agenda slider afbeelding

Agenda & evenementen

Jachthaven Naarden is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Naarden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom Jachthaven Naarden? Volg ons op Facebook.

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Beklimmen van de toren van de Grote Kerk Naarden
  dinsdag 1 mei 2018 - zondag 30 september 2018

  Beklimmen van de toren van de Grote Kerk Naarden

  Individuele torenbeklimmingen: tussen 1 mei en 30 september op woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 en 15.00 uur. Meer informatie vindt u hier. 

  Delen
 • Gamechangers | maritieme innovaties
  dinsdag 1 mei 2018 - zondag 1 juli 2018

  Gamechangers | maritieme innovaties

  De tentoonstelling 'Gamechangers | maritieme innovaties' voert je mee langs meer dan 25 van de mooiste, spannendste en vreemdste innovaties uit de Nederlandse maritieme geschiedenis. Revolutionaire uitvindingen die niet alleen de scheepvaart, maar ook de Nederlandse samenleving en economie hebben beïnvloed, naast jammerlijk mislukte, tijdrovende en geld slurpende pogingen. Meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Vis-a-Vis speelt Mare
  woensdag 9 mei 2018 - zondag 15 juli 2018

  Vis-a-Vis speelt Mare

  Door toedoen van de mens staat de wereld onder water. Vis a Vis geeft de kijker een blik op de toekomst. Een huwelijksreis neemt een dramatische wending wanneer er een storm losbarst en de stad langzaam onder water verdwijnt. De geliefden zijn vastbesloten hun eigen hachje te redden. Gaat dit ze lukken? Tickets kunt u hier kopen.

  Delen
 • VOC-forten op Sri Lanka in het Nederlands Vestingmuseum
  zaterdag 19 mei 2018 - maandag 19 november 2018

  VOC-forten op Sri Lanka in het Nederlands Vestingmuseum

  Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden vertelt de geschiedenis van de vestingbouw in Nederland. Het museum besteedt vanaf dit voorjaar ook aandacht aan de forten in de voormalige overzeese gebieden. De tentoonstelling over Sri Lanka is de eerste in deze serie. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen met een entreebewijs van het Vestingmuseum. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier. 

  Delen
 • Jaarmarkt Keverdijk Naarden
  zaterdag 26 mei 2018, 09.00

  Jaarmarkt Keverdijk Naarden

  Al jaren wordt er een jaarmarkt op de Keverdijk in Naarden georganiseerd. Een gezellige markt met tientallen kraampjes en activiteiten voor grote en kleine bezoekers. k. Vorig jaar vormden ruim honderd kraampjes het hart van de Keverdijk. Ook dit jaar zorgen de organisatoren voor een gezellig programma. Meer informatie vindt u hier.

  Delen
 • Oer watersafari op het Naardermeer
  zondag 27 mei 2018, 13:30

  Oer watersafari op het Naardermeer

  Maak een avontuurlijke boottocht van 2,5 uur mét uitstapjes op het land. Onder begeleiding van een boswachter, met het hele gezin. Onderweg voer je pittige opdrachten uit op en rond het water, samen met je ouder, broer of zus. Leuk om te doen! Meer informatie vindt u hier.

  Delen