Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Vertrouwd een boot kopen

Dan komt het moment dat u het roer niet meer uit handen wilt geven... Zit het varen u in het bloed, dan kunt u bij Wehmeyer Yacht Brokers uw hart (en uw boot) ophalen. U bent van harte welkom in de mooie ‘winkel’ van Wehmeyer op Jachthaven Naarden. Er liggen meer dan 50 schepen in de haven die u kunt bekijken, bewonderen en – natuurlijk – proberen. 

Professioneel kopen en verkopen

Wehmeyer Yacht Brokers is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verkopen van zeiljachten, motorjachten en sloepen. Inruil of aankoop van uw jacht wordt ook gedaan door Wehmeyer Yacht Brokers. In de eigen verkoophaven te Naarden treft u een aanbod van gemiddeld 50 jachten bij elkaar. Daarbij adverteert Wehmeyer Yacht Brokers continu op 24 nationale- en internationale websites en in diverse vakbladen. Niet voor niets al jaren een van de hoogste omloopsnelheden van ‘verkochten jachten’ in Nederland!

Ook internationaal

Piet-Hein Wehmeyer heeft een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Handig, omdat veel jachten tegenwoordig in het buitenland worden verkocht. Wilt u weten wat de fiscale, organisatorische en juridische aspecten van de aan- en verkopen in het buitenland zijn? Wehmeyer adviseert, regelt en zorgt dat u goede zakendoet.

Meer informatie

Delen