Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Voor ieder wat wils!

Lekker uit eten, een snelle hap of liever zelf barbecueën op een van onze picknickplaatsen? Alles is mogelijk op onze haven. Als u zich graag in de watten laat leggen, dan zal het u aan niets ontbreken in het PorterHouse. Geniet van lunch, borrel of diner op het groot overdekt terras aan het water. Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u naar de website van het PorterHouse.

Start de ochtend goed

Een lekker en gezond ontbijt, krantje erbij, gezellig praatje en een prachtig uitzicht over de haven. Heeft u er al zin in? Kom dan langs bij Dock Franse en bestel een haven ontbijtje. Geniet van een verse roomboter croissant met jam of roomboter, een afgebakken pistolet of luxe bol met beleg naar keuze, handfruit of yoghurt, een biologische sinaasappel- of appelsap, een gekookt eitje en natuurlijk verse koffie of thee. Een cappuccino kan natuurlijk ook. Als vaste ligplaatshouder betaalt u slechts 2 euro voor uw ontbijtje! (i.p.v. €7,95) op vertoon van uw Thuishavenkaart.

Bovendien is Dock Franse ook 's middags geopent voor oor friet, snacks, broodjes en bittergarnituur. Op woensdag, donderdag en zondag draaien er ook nog eens heerlijke gegrilde kippen aan het spit.

Supermarkt

Maar u kunt ook gebruikmaken van de barbecueplaatsen om samen te genieten van de ondergaande zon en een goed glas wijn met uitzicht op de haven! In de mini-supermarkt vindt u kant en klare barbecuepakketten! 

De mini-supermarkt van watersportwinkel de Scheepsdief heeft in het zomerseizoen dagelijks vers brood en allerlei lekker beleg. Maar ook voor een pak koffie en een paar gekoelde biertjes bent u hier aan het juiste adres.

Delen