Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Reddend zwemmen kun je leren!

De Reddingsbrigade Naarden verleent al meer dan 50 jaar hulp op het Gooi- en IJmeer. Daarnaast zwemmen er wekelijks meer dan 70 kinderen als toekomstig lifeguard, want de reddingsbrigade Naarden is vooral ook een actieve zwemvereniging.

Redden en zwemmen

Ongeveer 100 keer per jaar rukt de Reddingsbrigade Naarden uit om hulp te verlenen bij ongelukken en gevaarlijke situaties op het water. Daarnaast kunnen ouders en kinderen hier terecht voor cursussen reddend zwemmen, maar ook voor zwemmen in wedstrijdverband. Kinderen vanaf 6 jaar en in het bezit van de zwemdiploma’s A en B kunnen lid worden van de Reddingsbrigade Naarden.

Steun de brigade

We kunnen in dit waterrijke land niet zonder goede Reddingsbrigades! Alle leden binnen de organisatie werken op vrijwillige basis. Met een sterk en professioneel team zijn zij inzetbaar voor de waterhulpverlening op het Gooi- en IJmeer en worden ingezet bij grote watercalamiteiten en overstromingen in Nederland. Steun de Naardense Brigade: wordt lid, sponsor of doe een eenmalige bijdrage. Namens alle watersporters bedankt!

Meer informatie

Delen